ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : Ευχαριστούμε πολύ τον Γ.Γ. κ. Γιώργο Δέδε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : Ευχαριστούμε πολύ τον Γ.Γ. κ. Γιώργο Δέδε


Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα κου Δέδε Γεώργιου για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι.

Η απευθείας εύκολη αλλά και οικονομική διασύνδεση του Λουτρακίου με την Αθήνα, όπως επίσης με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καθώς και με το λιμάνι του Πειραιά μόνο θετική μπορεί να είναι.

 Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ένα πάγιο αίτημα των φορέων της πόλης αλλά και μεγάλης πλειοψηφίας των Λουτρακιωτών γενικότερα βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση και μπαίνει άμεσα σε φάση υλοποίησης.

Θεωρούμε πως τέτοια έργα είναι απαραίτητα καθώς συμβάλουν τα μέγιστα στην τόνωση της τουριστικής κίνησης της πόλης μας αλλά και του δήμου γενικότερα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Δέδε για τις μέχρι σήμερα προσπάθειες του για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου και αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση για τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας
Θυμής Δημήτριος                 Κόντης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες