ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ιατρική ημερίδα με θέμα τον Καρκίνο του μαστού στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (Βίντεο-Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 23, 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ιατρική ημερίδα με θέμα τον Καρκίνο του μαστού στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου (Βίντεο-Εικόνες)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η Ιατρική ημερίδα με θέμα τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη, την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση, στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου

Αρκετός κόσμος βρέθηκε και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την χθεσινή Ιατρική ημερίδα στο Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου με ομιλητές ο κ. Στ. Γιασσάς, Καθηγητής Παθολόγος- Ογκολόγος και ο κ. Δημ. Γκρίτζαλης Επιστημονικός Υπεύθυνος πλαστικής χειρουργικής.

Η προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού στο Δήμο μας και σε άλλες περιοχές οφείλεται στην κα. Μάχη Ανδριανού, η οποία νόσησε, το ξεπέρασε και από τότε άρχισε μια εκστρατεία ενημέρωσης των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

Την προσπάθεια της κα. Μάχης Ανδριανού υποστηρίζει η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου μας.

Κατά την έναρξη της ημερίδας προλόγισαν, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων κος. Γιώργος Γκιώνης, η Αντιδήμαρχος κα. Μαρία Πρωτοπαππά και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Νόμου Κορινθίας κος. Χρήστος Δημητρόπουλος.


Πηγή βίντεο: perahoragr


Πηγή Φώτο loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες