Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου! Επέστρεψε ζωντανός στο σπίτι του στη Θεσπρωτία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του κτηνοτρόφου! Επέστρεψε ζωντανός στο σπίτι του στη Θεσπρωτία


Χαρά στους δικούς του ανθρώπους έδωσε η επιστροφή του κτηνοτρόφου, νωρίς το πρωί της Δευτέρας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για τον 35χρονο Ηλία Ντρίκο που επέστρεψε στο σπίτι του σε ορεινή περιοχή του χωριού Σίδερη Φιλιατών.

Ο κτηνοτρόφος αγνοούνταν επί δεκαπέντε ημέρες, όταν είχε εξαφανιστεί από τους στάβλους της οικογένειας έξω από το χωριό. Η έρευνα της αστυνομίας ήταν ενδελεχής χωρίς όμως στο διάστημα αυτό να εντοπίσει κανένα ίχνος του πατέρα.

Τις τελευταίες μέρες ωστόσο υπήρχε ιδιαίτερα σοβαρή μαρτυρία από κάτοικο της περιοχής ότι τον είχε δει κοντά στην Ελαία να κρύβεται.

Όπως αναφέρει το τοπικό epirusgate, ο Ηλίας Ντρίκος για προληπτικούς λόγους αναμένεται να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ θα εξεταστεί και από την αστυνομία.

thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες