Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου "Χτυπά το Κακό" σε μια από τις ρίζες του. Συγκλονιστικές φωτογραφίες για άλλη μια φορά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 24, 2017

Ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου "Χτυπά το Κακό" σε μια από τις ρίζες του. Συγκλονιστικές φωτογραφίες για άλλη μια φορά


«Ο δρόμος των σκουπιδιών»

Μεγάλο μέρος των σκουπιδιών που ανασύρουμε από τον βυθό προέρχεται από αντικείμενα που ασυνήδητοι συμπολίτες μας έχουν πετάξει σε ρέματα και χείμαρρους σε ορεινά υψόμετρα.
Αργά η γρήγορα όλα αυτά θα καταλήξουν στην θάλασσα όπου το καλοκαίρι θα κάνουμε μπάνιο μαζί τους και αργότερα στα βαθύτερα σημεία του βυθού δημιουργώντας μια θαλάσσια χωματερή καταστρέφοντας όλων των ειδών μορφές ζωής.

Η εικόνες μιλούν από μονές τους...
Όχι πλαστικά και χημικά στις θάλασσες μας.
Στηρίξτε το έργο των «Αυτοδυτών Λουτρακίου»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες