Κλειστό το Μουσείο Αρχαίας Νεμέας τα Σαββατοκύριακα λόγω έλλειψης φυλάκων! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2017

Κλειστό το Μουσείο Αρχαίας Νεμέας τα Σαββατοκύριακα λόγω έλλειψης φυλάκων!


Ερώτηση, σχόλιο αναγνώστη για το κλείσιμο του μουσείου Αρχαίας Νεμέας τα Σαββατοκύριακα λόγω της μη ύπαρξης αρχαιοφυλάκων.
Ελλάδα του 2017 , που έχει επενδύσει ως κυριότερη πηγή εσόδων τον τουρισμό, αφήνει τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Νεμέας για τους επόμενους 4 μήνες τα Σαββατοκύριακα κλειστό λόγω του ότι τις προηγούμενες μέρες έληξαν οι συμβάσεις των έκτακτων φυλάκων, παρότι ο ΣΑΝΑ (Σύλλογος Αναβίωσης Νέμειων Αγώνων) έκανε πρόταση να καλύψει τους μισθούς για τους επόμενους 4 μήνες η πρόταση απορρίφθηκε.
Η κα Υπουργός Πολιτισμού τι κάνει, μην δικαιολογηθείτε ότι οι θεσμοί δεν επιτρέπουν τις προσλήψεις γιατί κύριοι εκεί που θέλετε διορίζετε, ελπίζω με την έκταση που έχει πάρει το θέμα να στείλουν κάποιους φύλακες .

ΥΓ: Το Μουσείο έχει και έσοδα για να μην ξεχνιόμαστε !!!!

Mixalis Donas

ΣΣ: Πόσοι χώροι και μουσεία μένουν κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού;
Όλοι μας έχουμε δει ουρές εξοργισμένων πολιτών και επισκεπτών έξω από μουσεία.
 Η πολιτεία τι πράττει; Διότι είναι μια τεράστια ντροπή για τη χώρα.

nemeapress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες