ΛΑΕ Κορινθίας: Πρόσκληση σε συζήτηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 25, 2017

ΛΑΕ Κορινθίας: Πρόσκληση σε συζήτηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη


Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας σας προσκαλεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Verde & Mare στην παραλία Κοκκωνίου, για μια ανοιχτή & χαλαρή πολιτική συζήτηση με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Πλειστηριασμοί-αρπαγή λαϊκής περιουσίας,κομμένα ρεύματα,νέοι φόροι, νέο ψαλίδι σε υγεία-συντάξεις και άλλα μέτρα εν όψει νέας αξιολόγησης, νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών,κοινωνικό μέρισμα-κοροϊδία, ξεπούλημα ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΗ, ΟΤΕ το 2018.

Η κατάθεση των απόψεων και των προβληματισμών ,ανεξάρτητα από κομματική ένταξη,θα είναι ιδιαίτερα επικοδομητική και Θα μας δώσει μεγάλη χαρά .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες