Έναρξη λειτουργίας ιατρείου «Ψυχομετρικής Εκτίμησης Δείκτη Νοημοσύνης» στο νοσοκομείο Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2017

Έναρξη λειτουργίας ιατρείου «Ψυχομετρικής Εκτίμησης Δείκτη Νοημοσύνης» στο νοσοκομείο Κορίνθου

Στη συνεχιζόμενη προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους πολίτες, που απευθύνονται στο νοσοκομείο Κορίνθου, εντάσσεται και η έναρξη λειτουργίας ιατρείου «Ψυχομετρικής Εκτίμησης Δείκτη Νοημοσύνης».
Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη από 9:00-13:00 και τα ραντεβού θα καθορίζονται μέσω της γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων στα τηλέφωνα: 2741361600 και 2741361601.
Η εξέταση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις του ιατρείου ψυχολογίας, που λειτουργεί ήδη κάθε Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη.
Στόχος της λειτουργίας του συγκεκριμένου ιατρείου είναι να περιοριστεί η ταλαιπωρία των πολιτώντης περιοχής ευθύνης του νοσοκομείου μας, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι για αυτού του είδους την εξέταση να μεταβαίνουν σε άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας ή του κέντρου και να τους παρασχεθούν σύγχρονες και ποιοτικότερες υπηρεσίες.
Η Διοικήτρια
  Καλομοίρη Δημ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες