Τουμασάτου: «Δεν Μετανιώνω Που Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας Είναι Πολύ Έντιμος» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 27, 2017

Τουμασάτου: «Δεν Μετανιώνω Που Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ - Ο Τσίπρας Είναι Πολύ Έντιμος»


Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ο πρωθυπουργός πώς σου φαίνεται;
Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και νομίζω ότι παίζει να είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που έχει ηγηθεί της χώρας και που δεν έχουμε να του προσάψουμε -τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμα- κάποια κλοπή ή απάτη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για λάθη και απειρία.



Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;
Ναι, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.

Μετάνιωσες;
Οχι, δεν έχω μετανιώσει. Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων. Εάν αποδειχτεί απατεώνας, είμαι η πρώτη που θα ρίξει το ανάθεμα. Δεν είναι ούτε ξάδελφός μου ούτε φίλος μου.


http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες