Καμμένος: Δεν αποκλείει μετακίνησή του από το Άμυνας -Τι απάντησε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 27, 2017

Καμμένος: Δεν αποκλείει μετακίνησή του από το Άμυνας -Τι απάντησε


Aνοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και μετακίνησής του από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας άφησε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου, ο Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, στο απόηχο σεναρίων που τον έφερναν σε επικείμενο ανασχηματισμό να μετακινείται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Καμμένος, ερωτηθείς σχετικά, είπε χαρακτηριστικά: «To ζήτημα του ανασχηματισμού είναι θέμα του πρωθυπουργού. Τέτοιο θέμα δεν έχω συζητήσει μαζί του. Εάν θα υπάρξει θα όλα θα γίνουν για το καλό της πατρίδας μας», κατέληξε.

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες