Πώς πρέπει να περπατάτε στον πάγο για να μην γλιστρήσετε- ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Δεκεμβρίου 26, 2017

Πώς πρέπει να περπατάτε στον πάγο για να μην γλιστρήσετε- ΒΙΝΤΕΟ


Τα χιόνια που έπεσαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, εκτός από τα όμορφα τοπία, έφεραν και δυσκολίες καθώς οι δρόμοι πάγωσαν κάνοντας δύσκολη την κυκλοφορία των πεζών.

Καθώς το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα δεν αναμένεται να είναι το τελευταίο για φέτος, καλό είναι να γνωρίζουμε κάποιες χρήσιμες και χρηστικές συμβουλές, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα στον πάγο.

Αν χρειαστεί, λοιπόν, να περπατήσετε σε επιφάνεια που έχει καλυφθεί από πάγο, θα πρέπει να ξέρετε πως το μυστικό για να μην γλιστρήσετε κρύβεται στους ... πιγκουίνους! Θα πρέπει να μιμηθείτε το βάδισμά τους προκειμένου να μην πέσετε. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να διατηρείτε το κέντρο βάρους σας στα πόδια σας την ώρα που περπατάτε, έτσι ώστε το ένα πόδι σας να «κρατάει» κάθε φορά το βάρος. Οι πιγκουίνοι το κάνουν εκ κατασκευής, καθώς τα πόδια τους είναι πολύ κοντά.

Επίσης, θα πρέπει να κάνετε πολύ μικρά βήματα και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, έτσι ώστε ακόμη και αν πέσετε, να προλάβετε να τα χρησιμοποιήσετε για να μην χτυπήσετε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες