Δήλωση Σίας Αναγνωστοπούλου για το θάνατο του Χρήστου Χριστόπουλου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 17, 2018

Δήλωση Σίας Αναγνωστοπούλου για το θάνατο του Χρήστου Χριστόπουλου

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Χρήστου Χριστόπουλου, ιδρυτή της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ. Υπήρξε εμβληματική δημοκρατική φυσιογνωμία του χώρου της δημοσιογραφίας και σφράγισε καθοριστικά με την εκδοτική του παρουσία τα πολιτικά δρώμενα όχι μόνο της Πάτρας αλλά και ολόκληρης της χώρας, ακόμα και σε καιρούς που η ελευθερία του λόγου δεν ήταν αυτονόητη.
Θα θυμόμαστε όλοι την γενναία στάση που κράτησε επί Χούντας, όταν με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας δήλωνε πρώτος αυτός, το τέλος της επταετίας και τις απαρχές της Μεταπολίτευσης.
Αυτός ο εκπρόσωπος της πιο δημοκρατικής δεξιάς, φυλακίστηκε για το θάρρος του.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους εργαζόμενους της εφημερίδας του.

Σία Αναγνωστοπούλου
Βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες