Ντοκουμέντο! Τι έλεγε το 2012 ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις στενές του σχέσεις με πολιτικούς (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2018

Ντοκουμέντο! Τι έλεγε το 2012 ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις στενές του σχέσεις με πολιτικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας, ο ALPHA, από τον Ιούνιο του 2012, το οποίο και δείχνει τον πρώην αντιπρόεδρος της Novartis, Kωνσταντίνος Φρουζής, να μιλά σε στελέχη της φαρμακευτικής για τις διασυνδέσεις της εταιρίας του με πολιτικούς και αξιωματούχους.

Όπως πρόκειται να μεταδοθεί απόψε στις 00:30 στην εκπομπή «Check Point» της Γιάννας Παπαδάκου και αναμετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ο κ. Φρουζής φαίνεται στο βίντεο να λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.


Ο ίδιος, ωστόσο,υποστηρίζει μέσω των δικηγόρων του ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία.

«Εδώ και πέντε, έξι ημέρες, το πανελλήνιο ασχολείται με την υπόθεση Novartis κεντρικό πρόσωπο της οποίας φέρεται να είναι ο κ. Φρουζής. Θα ανέμενε κανείς να έχει κληθεί από τους αρμοδίους προκειμένου να παράσχει τις εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βεβαίως να λάβει γνώση της και κατηγορίας. Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο και επιθυμεί να κληθεί το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του Μιχάλης Φαράντος.

anemosanatropis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες