Σκηνικό «πολέμου» στο Αιγαίο - Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018

Σκηνικό «πολέμου» στο Αιγαίο - Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής

Συναγερμός (ξανά) στο Αιγαίο - Οι Τούρκοι προκάλεσαν θερμό επεισόδιο στα Ίμια - Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής - Όλη τη νύχτα έκαναν παραβιάσεις με ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, ανατολικά της Ρόδου.
Θερμό επεισόδιο προκάλεσε για άλλη μία φορά η Τουρκία στο Αιγαίο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι Τούρκοι έστησαν «σκηνικό πολέμου» στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου, συνεχίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδι των προκλήσεων. 
Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν στα Ίμια το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος, προκαλώντας του σημαντικές ζημιές, αναφέρει το militaire.gr. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το σκάφος του Λιμενικού ΛΣ 090, ήταν ακίνητο και απλώς παρακολουθούσε. Όπως λένε οι Λιμενικοί «έτσι ακριβώς ξεκίνησε η κορύφωση της κρίσης το 96».

Τουρκικές παραβιάσεις ανατολικά της Ρόδου

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι Τούρκοι έκαναν παραβιάσεις με ελικόπτερα και αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου, ανατολικά της Ρόδου όπου διεξάγουν αεροναυτική άσκηση, σημάνοντας συναγερμό στην Πολεμική Αεροπορία, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και επιφυλακή. 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες