«Άντε γελοίοι» φώναζε αστυνομικός σε διαδηλωτές (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 14, 2018

«Άντε γελοίοι» φώναζε αστυνομικός σε διαδηλωτές (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που κατέγραψε

Ένταση προκλήθηκε όταν μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» απέκλεισαν την είσοδο κτιρίου, στην οδό Καποδιστρίου, όπου βρίσκεται συμβολαιογραφικό γραφείο.

Σύμφωνα με τα μέλη του κινήματος στο συμβολαιογραφείο θα πραγματοποιούνταν πλειστηριασμός κατοικίας που βρίσκεται στην Κυψέλη.

Η αστυνομία προσήγαγε οκτώ άτομα, τα οποία και οδήγησε στην ΓΑΔΑ.
Κατά την προσαγωγή δύο ατόμων και ενώ βρίσκονταν μπροστά από το περιπολικό ακολούθησε νέα ένταση όταν ένας άνδρας της Αστυνομίας είπε: «Άντε γελοίοι. Γελοίοι μπείτε μέσα».

Αμέσως ένας από τους προσαχθέντες βγήκε από το αυτοκίνητο και φώναξε στον αστυνομικό: «Ποιον είπες γελοίο ρε;» Ο αστυνομικός φάνηκε να προσπαθεί να τον βάλει στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια απομακρύνθηκε...

Δείτε το βίντεο



Πηγή: .greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες