Χούντα Τσίπρα: Μετά τις 3 συλλήψεις, ψάχνουν όπως την περίοδο της επταετίας "συμμετέχοντες" που εμπόδιζαν πλειστηριασμούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

Χούντα Τσίπρα: Μετά τις 3 συλλήψεις, ψάχνουν όπως την περίοδο της επταετίας "συμμετέχοντες" που εμπόδιζαν πλειστηριασμούς

Δικογραφία σχηματίστηκε για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας,από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, «για τη συμμέτοχη τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη».

Οι νενέκοι του Μαξίμου, η παρέα Τσίπρα-Καμμένου προχωράνε σε καθαρά χουντικές πρακτικές. Ψάχνουν μετά τις 3 συλλήψεις, συμμετέχοντες στις σημερινές κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.

Ότι ακριβώς έκανε η Δικτατορία των Συνταγματαρχών μετά από λαϊκές κινητοποιήσεις, που έψαχνε στα σπίτια τους αγωνιστές για να τους οδηγήσει στην ασφάλεια και μετά στα ξερονήσια.

Ούτε επί Σαμαρά, δεν υπήρχαν εντολές μετά το πέρας μίας κινητοποίησης να αναζητούνται από τις αρχές "συμμετέχοντες".

Είναι θα πει κάποιος προαπαιτούμενο για να πάρουμε την δόση, αλλά είναι ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ!

Πρώτη φορά ΨευτοΑριστερά....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες