Αστείρευτοι τροφοδότες γελοιογράφων... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 20, 2018

Αστείρευτοι τροφοδότες γελοιογράφων...


Η απίστευτη αποκάλυψη που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από τα τοπικά  Μ.Μ.Ε. και αφορά την "μεγαλοφυή έμπνευση" της προηγούμενης δημοτικής αρχής, να τοποθετήσει υδατοδεξαμενή εφοδιασμού  ελικοπτέρων κάτω από δέντρα, 
μόνο με σαρκαστική διάθεση μπορεί κανείς να την προσέγγισει! 

Ώστε να καταδείξει την σαχλαμαροποίηση των θεσμών!

 Γεγονός που γελοιοποιεί πρώτα και πάνω από όλα τον Δήμο, ενώ μετασχηματίζει την πολιτική ζωή σε γκροτέσκο, γεγονός που δικαιολογεί στο έπακρο το σημερινό μας πολιτικό ολοκαύτωμα, με την ταυτόχρονη απαξίωση του ανώτατου θεσμικού οργάνου του δήμου μας!

  Και αν δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα πίσω από αυτή την επιλογή, τότε σίγουρα είναι ενδεικτική του μονοψήφιου IQ του  εγκεφάλου του "μεταρρυθμιστή" που την συνέλαβε και αυταπόδεικτα καταδεικνύει το γιατί πρέπει να μείνει μακρυά από την διοίκηση του Δήμου μας!

 Ενώ a priori, όταν οι αρχές ενός τόπου είναι για γέλια, το μέλλον αυτού, είναι για κλάματα!

Υ. Γ. Δεν θέλω να διοικήσω τον πολυβασανισμένο μου τόπο, να διοικηθώ θέλω, αλλά με τρόπο έντιμο, δίχως ιδιοτέλειες, αλλότριες σκοπιμότητες και πολιτικές ασυναρτησίες, που οι πολίτες βαρέθηκαν πια να βλέπουν και ο τόπος δεν έχει καμία ανάγκη!

** Δημήτρης Καραπατάς (δημοσιευμένο άρθρο στην προσωπική σελίδα του στο facebook)




οι φωτογραφίες είναι προϊόν σάτιρας 

http://www.loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες