ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 11, 2018

ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Με νίκη 3-1 σετ επί ενός ισάξιου αντιπάλου από τον οποίο στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος είχε ηττηθεί δύο φορές στο πέμπτο σετ , άρχισε τις υποχρεώσεις της στα Playout του Α΄ Ομίλου της Α2 Εθνικής μέσα στο " Γαλανοπούλειο" η ομάδα του Λουτρακίου και πλέον αντιμετωπίζει με ανεβασμένη ψυχολογία την Τετάρτη 14/03/2018 τον Α.Σ Ηλιούπολης εκτός έδρας όπου με νίκη θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη Αγωνιστική Περίοδο στην ανταγωνιστική αυτή κατηγορία του αθλήματος .
Τα σετ 26-28 , 25-20 , 25-16 , 25-22


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες