ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Eκδήλωση για τη μείωση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Eκδήλωση για τη μείωση της πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό


Αγαπητές κυρίες/ Αγαπητοί κύριοι,

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Εκδήλωση για τη μείωση της χρήσης πλαστικής σακούλας στον Κορινθιακό Κόλπο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

Η εκδήλωση διενεργείται στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για την μείωση της χρήσης της Πλαστικής Σακούλας στους δήμους του Κορινθιακού Κόλπου με την υποστήριξη των δήμων της ευρύτερης περιοχής, των τοπικών και κοινωνικών φορέων. 
Στην εκδήλωση θα γίνει διανομή ειδικού ενημερωτικού φυλλαδίου και τσαντών πολλαπλών χρήσεων.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την ευαισθητοποίηση του κοινού που θα οδηγήσει στην προστασία του περιβάλλοντος και θα λειτουργήσει προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.

Με εκτίμηση, 

Σωτήρης Πέρρας
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες