Ραχήλ Μακρή: «Την ώρα που κατηγορούσαν τους αιχμάλωτους αξιωματικούς μας για κατασκοπεία, ελευθέρωναν Τουρκάλα πράκτορα της MIT στην Ρόδο που είχε συλληφθεί για κατασκοπεία τον Αύγουστο του 2015. Συνήγορος της, πρώην βουλευτής της ΝΔ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 23, 2018

Ραχήλ Μακρή: «Την ώρα που κατηγορούσαν τους αιχμάλωτους αξιωματικούς μας για κατασκοπεία, ελευθέρωναν Τουρκάλα πράκτορα της MIT στην Ρόδο που είχε συλληφθεί για κατασκοπεία τον Αύγουστο του 2015. Συνήγορος της, πρώην βουλευτής της ΝΔ»

Την ώρα που οι Τούρκοι έστηναν κατηγορητήριο σε βάρος των δυο Ελλήνων αξιωματικών μας για να τους παραπέμψουν για κατασκοπεία, καθώς ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό τηλέφωνο του ενός (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/edirnede-tutuklanan-yunan-askerleri-sorusturmasinda-flas-gelisme-40780887), το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου απάλλαξε την Τουρκάλα πράκτορα της MIT, η οποία συνελήφθη τον Αύγουστο του 2015 να φωτογραφίζει με το κινητό της τηλέφωνο τις εγκαταστάσεις των Ειδικών Δυνάμεων του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου.
Η δικαιολογία που επικαλέστηκε μέσω του πρώην βουλευτή της ΝΔ, κ. Υψηλάντη, ήταν ότι οι εγκαταστάσεις φαίνονται από το Google.
Ξέχασαν βέβαια, ότι και η τουρκική Ναυτική Βάση του ΑΚΣΑΖ φαίνεται από το Google, αλλά αν πιάνανε Έλληνα να την φωτογραφίζει θα τον καταδίκαζαν για κατασκοπεία και θα τον οδηγούσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Είναι φανερό πλέον, ότι όλοι τους αριστεροί και δεξιοί υπηρετούν τουρκικά συμφέροντα και εγκατέλειψαν τους δυο Έλληνες αξιωματικούς μας στο έλεος των Τούρκων την ώρα που ελευθερώνουν Τούρκους κατασκόπους στην χώρα μας.
Συγχαρητήρια στον κ. Υψηλάντη, πρώην βουλευτή της ΝΔ, που εκπροσώπησε πέρσι τον κ. Μητσοτάκη στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου που πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο (http://www.rodiaki.gr/article/361130/o-basilhs-ypshlanths-tha-ekproswphsei-ton-kyriako-mhtsotakh-thn-25h-martioy-sth-rodo).
Είναι φανερό για ποιο λόγο, μου απαγόρευσαν να καταθέσω στεφάνι στην ενσωμάτωση της μητέρας Ελλάδας, οι κύριοι, Τοπικοί Άρχοντες της Ρόδου.
Δεν υπηρετούμε τουρκικά συμφέροντα όπως αυτοί. 

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες