Video: Κάτοικοι καταγγέλλουν τα ΜΑΤ ότι χτύπαγαν στο κεφάλι κατά την εκκένωση της κατάληψης στην Ματρόζου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαρτίου 13, 2018

Video: Κάτοικοι καταγγέλλουν τα ΜΑΤ ότι χτύπαγαν στο κεφάλι κατά την εκκένωση της κατάληψης στην Ματρόζου

Το βίντεο είναι τραβηγμένο μετά την εκκένωση της κατάληψη 
Ματρόζου που έκανε η δεξιά κυβέρνηση Τσίπρα. Εκεί ακούγεται μία ηλικιωμένη κυρία να καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ χτυπούσαν στο κεφάλι παιδιά της κατάληψης.

Από Perseus999:

Ξημερώματα Δευτέρας 12 Μαρτίου περίπου στις 6 το πρωί ξεκίνησε με δακρυγόνα και κρότου-λάμψης από τα ΜΑΤ μέσα σε γειτονιά στο Κουκάκι επιχείρηση εκκένωσης της Κατάληψης Στέγης και Αγώνα Ματρόζου 45.Οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη την υπερασπίστηκαν μαχητικά και εν τέλει προσήχθησαν και μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ περίπου στις 9:30 το πρωί. Οι προσαγωγές έχουν ήδη μετατραπεί σε συλλήψεις ενώ μέχρι τώρα οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα για διατάραξη κοινής ειρήνης .Ένα άτομο έχει χτυπηθεί από τους μπάτσους στο κεφάλι. Οι 2 εκ των προσαγωγών έγιναν έξω από το κτίριο σε άτομα που προσέγγισαν την κατάληψη μόλις ξεκίνησε η εκκένωση.

Εκτός από δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΥΜΕΤ τα ΜΑΤ συνόδευαν ένα πυροσβεστικό όχημα και ένα ασθενοφόρο.

Μαζί με τους αλληλέγγυους και τις αλληλέγγυες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα, κάτοικοι από την γειτονιά είχαν βγει στα μπαλκόνια και στο δρόμο, φωνάζοντας κατά των μπάτσων.

Παράλληλα την ίδια μέρα σήμερα το κράτος επιτέθηκε και εκκένωσε άλλες 2 καταλήψεις στα Εξάρχεια στο πλαίσιο μιας συντονισμένης επίθεσης στις αυτοοργανωμένες δομές του αγώνα.


http://anemosanatropis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες