Ξεσπαθώνουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι κατά Τόσκα: «Δεν μπορείς να λες στους πολίτες "κάντε τους κοιμισμένους"» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 21, 2018

Ξεσπαθώνουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι κατά Τόσκα: «Δεν μπορείς να λες στους πολίτες "κάντε τους κοιμισμένους"»


Πολλά έχουν ειπωθεί για την εγκληματικότητα το τελευταίο διάστημα, αλλά το χειρότερο είναι πως αρκετά έχουν γίνει.

Τα αλλεπάλληλα μικρά ή μεγάλα καθημερινά περιστατικά βίας στους ελληνικούς δρόμους και η αυξημένη εγκληματικότητα, έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των πολιτών που αισθάνονται πλήρως απροστάτευτοι.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση δεν βοηθάνε σε καμία των περιπτώσεων οι προκλητικές παρεμβάσεις από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία και επιμένουν πως «όλα κυλούν ρόδινα».

Το πρόσωπο των ημερών δίχως αμφιβολία είναι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στον οποίο και αναφέρεται σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος.

Εκπροσωπώντας , όπως είναι φυσικό, το σύνολο των Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο κ.Γερακαράκος, δηλώνει την αγανάκτησή του προς την κυβέρνηση λέγοντας:

«Συμβουλές προς την κατεύθυνση "κάνε τον κοιμισμένο" δεν λέγονται. Θα μπει ο άλλος σπίτι μου κι εγώ θα κάνω τον κοιμισμένο; Δεν γίνονται αυτά, και πόσο μάλλον από την ΕΛΑΣ που δείχνει έτσι ότι έχει παραδοθεί στο έγκλημα.

Οποιοσδήποτε νόμος που για λόγους αποσυμφόρησης βγάζει πιο γρήγορα έξω τους εγκληματίες επιβαρύνει τον αστυνομικό. Ο αστυνομικός πιάνει 2-3 φορές τον ίδιο εγκληματία. Οι συνάδελφοί μας λένε "αφού τους πάμε τους ίδιους και τους βρίσκουμε στις περιοχές που περιπολούμε".

Έχει σταματήσει το οικονομικό έγκλημα και ο άλλος σκοτώνει για 20-30 ευρώ».

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε και στα σοβαρότατα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν και να λυμαίνονται την ΕΛ.ΑΣ., εκτιμώντας πως η Αττική έχει δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την αύξηση της εγκληματικότητας.

Όσο βέβαια όλοι, ακόμη και στην ίδια την κυβέρνηση, μιλάνε για ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας, ο αρμόδιος Υπουργός (!!) επιμένει πως η μείωση τέτοιων περιστατικών είναι υπαρκτή.

Δειτε τι δήλωνε ο Νίκος Τόσκας:


Αλλά και σε κάτι πολύ πιο πρόσφατο:


http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες