ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS ΑΝΟΔΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 20, 2018

ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ PLAYOFFS ΑΝΟΔΟΥ



Το τελευταίο παιχνίδι του, δίνει το Σάββατο 21/4 στις 18:00, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου στο κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κερατσινιού για την κανονική περίοδο της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο HANDBALL.

Η ομάδα του Λουτρακίου θέλει μόνο την νίκη, που ουσιαστικά τον οδηγεί στα μπάραζ ανόδου για την Α1 Handball premier.

Σε δηλώσεις του ο Τεχνικός του Ποσειδώνα Π.Παπαδόπουλος δήλωσε:

"είναι ένα επικίνδυνο ματς δεδομένου ότι ο αντίπαλος μας έχει υποβιβαστεί στην Β΄ Εθνική, και στον 1ο γύρο είχαμε δυσκολευτεί αρκετά για να πάρουμε την νίκη, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, για να πάρουμε την νίκη και αυτόματα την είσοδο μας στα μπαράζ ανόδου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες