Ερχόμαστε! Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Alco - Τέλειωσε το παραμύθι του Πασόκ... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Ερχόμαστε! Σταθερά τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή στην Alco - Τέλειωσε το παραμύθι του Πασόκ...


Τον δρόμο της λογικής και της αποφυγής της ξεφτίλας παίρνει και η εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco μετά και την πρόσφατη έρευνα της Pulse, καθώς μπαίνουμε σε εκλογική χρονιά και το παραμύθι του τρίτου Πασόκ δεν γίνεται πιστευτό ούτε στην Χαριλάου Τρικούπη.

Έτσι σε δημοσκόπηση της Alco που παρουσίασε πριν από λίγο το Kontra Channel τα κόμματα λαμβάνουν:
ΝΔ 25,7%
Σύριζα 20,2%
Χρυσή Αυγή 7%
Πασόκ 6,4%
ΚΚΕ 6%
Λεβέντης 2,3%
Ανέλ 1,8%

Όπως γίνεται αντιληπτό σε μια επικείμενη πεντακομματική Βουλή η Χρυσή Αυγή θα είναι σταθερά και αδιαμφισβήτητη τρίτη πολιτική δύναμη, ενώ Πασόκ και ΚΚΕ βλέπουν τους Έλληνες Εθνικιστές με το κιάλι.

Να σημειώσουμε πως η εν λόγω εταιρεία δημοσκοπήσεων κατέγραψε πτώση 1% για το κλεφτοΠασόκ της ανύπαρκτης Φώφης.

Όταν θα σταματήσει το ψαλίδισμα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και καταγράψει την ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε θα αρχίζει να προσεγγίζει την... οδυνηρή για το σύστημα πραγματικότητα!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες