Το’πε και το έκανε ο Ταξίαρχος της Χίου: “Απόβαση” νεοσύλλεκτων στις Οινούσσες (BINTEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

Το’πε και το έκανε ο Ταξίαρχος της Χίου: “Απόβαση” νεοσύλλεκτων στις Οινούσσες (BINTEO)


Δεν είναι μόνο το τρανταχτό γέλιο της το σήμα κατατεθέν της. Είναι και το πηγαίο χιούμορ της. Ο αυτοσαρκασμός της. Και βέβαια, το ταλέντο της, η κωμική της φλέβα.

Με το που έγινε γνωστή στην Ελλάδα η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision και φετινή νικήτρια της μουσικής διοργάνωσης, Νέτα Μπαρζιλάι, πολλοί σκέφτηκαν αμέσως: «Μα, αυτή είναι φτυστή η Σοφία Βογιατζάκη». Πράγματι, η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Αλλά δεν είναι εκεί το χαριτωμένο της υπόθεσης. Είναι ο τρόπος που προσέγγισε η μία καλλιτέχνιδα την άλλη, όταν έμαθε για την ύπαρξή της. Η Νέτα και η Σοφία Βογιατζάκη έγιναν αμέσως διαδικτυακές φίλες και η δεύτερη δεν παρέλειψε να της στείλει επανειλημμένως τις ευχές της για «Καλή επιτυχία». Και φαίνεται ότι οι ευχές «έπιασαν» μιας και η Νέτα συγκεντρώνοντας 529 βαθμούς αναδείχθηκε νικήτρια της φετινής διοργάνωσης.

Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βογιατζάκη δεν κρατήθηκε: ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με μια μικρή «performance» ως Νέτα. Οταν είδαμε το βίντεο, ευχηθήκαμε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Την βραδιά της Eurovision, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μια και μοναδική εμφάνιση στην σκηνή του club Shamone, υποδυόμενη την σωσία της και έγινε… «το σώσε!». Η ηθοποιός ξεσήκωσε τους θαμώνες του club με την performance της που άξιζε από μόνη της βραβείο!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vogiatzaki (@sofiavogiatzaki) στις


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες