Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν


Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 78 χρόνων.

Η κηδεία του μεγάλου κωμικού θα γίνει στην Καλαμαριά και η σύντροφος του γιου του, Νικόλα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος «έφυγε» από καρκίνο πριν από δύο χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Η σκηνοθέτης Μαρίνα Δανέζη με ανάρτησή της στο facebook ανέφερε:

«Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου μας Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου στις 12.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά sos Ελλαδος» Alpha Bank Iban: GR 6501 4084 608460 0200 2000170 Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά: κ Νικολέττα Μπερμπερογλου 2310226644»​.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες