Κόρινθος: Τελετή Λήξης και τα Έπαθλα του ¨Owner’s Cup 2018 Regatta ΄Odyssey΄¨(Video-Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Κόρινθος: Τελετή Λήξης και τα Έπαθλα του ¨Owner’s Cup 2018 Regatta ΄Odyssey΄¨(Video-Εικόνες)


Στην τελευταία Πρωτεύουσα της Αρχαίας Ελλάδας και στο Λιμάνι της Κορίνθου Τερμάτισε την Τετάρτη το βράδυ το ¨Owner’s Cup 2018 Regatta ΄Odyssey΄¨ολοκληρώνοντας έτσι μια συναρπαστική εβδομάδα ιστιοπλοΐας.

Τα πληρώματα Ξεκινώντας από το Μεγανήσι και περνώντας από Ναύπακτο, το Αίγιο και την Κόρινθο, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Ιστορία, τον Πολιτισμό και τις ομορφιές της ελληνικής γης.

Την Πέμπτη το πρωί ο Δήμος Κορινθίων φιλοξένησε τα πληρώματα και τους μετέφερε για Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου.

Την Πέμπτη το βράδυ στο φουαγέ του κορινθιακού Θεάτρου ¨ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ¨ πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης και οι Απονομές με τα Έπαθλασε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου..




korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες