Νανοπουλος: Λαθος η αντιμετώπιση του ΚΕΠΑΠ για τους αγώνες, απαραίτητη η παρουσία security στα Εξαμιλια (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Νανοπουλος: Λαθος η αντιμετώπιση του ΚΕΠΑΠ για τους αγώνες, απαραίτητη η παρουσία security στα Εξαμιλια (video)


Ο Βασίλης Νανόπουλος στην κόντρα Οικονόμου Πνεύμα κάνοντας λόγο για ένα φιλικό διακανονισμό ενώ ο ίδιος ζητά να λειτουργεί θεσμικά ο δήμος Κορινθίων και να τηρείται η νομιμότητα.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο ζήτημα της security στα Εξαμιλια λέγοντας πως ο ίδιος ο Δήμαρχος έταζε και τώρα λέει πως δε γίνεται. Κάλεσε τη δημοτική αρχή να κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει νόμιμη παρουσία security στα Εξαμιλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες