Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κιάτο Κορινθίας - Φωτορεπορτάζ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο Κιάτο Κορινθίας - Φωτορεπορτάζ


Την Κυριακή 20-5-2018 το απόγευμα, ο Πυρήνας Κορίνθου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με επικεφαλή το μέλος της κεντρικής διοίκησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστή Μαυρουδή Κασιδιάρη, συναντήθηκαν με πλήθος συναγωνιστών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου σε γνωστό καφέ στο κέντρο του Κιάτου και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Μαυρουδής Κασιδιάρης, ενημέρωσε το πλήθος των συναγωνιστών και φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας (Σκοπιανό, διάφορα ανθελληνικά νομοθετήματα που ψηφίζονται στη Βουλή, γεωστρατηγικά θέματα, αγροτικά ζητήματα του νομού κ.ά.). Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στις δεσμεύσεις της δια του Αρχηγού της Νικόλαου Μιχαλολιάκου να βρίσκεται πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη, με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά που διέπουν αυτό το Έθνος των Ελλήνων, δίνει τον αγώνα ενάντια στο ανθελληνικό καθεστώς των εγχώριων προδοτών που με λύσσα πολεμάει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες