Σε εμπόλεμη κατάσταση Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

Σε εμπόλεμη κατάσταση Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor

Aυτά που τους χωρίζουν μετά τις ανακατατάξεις είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν

Στην παραλία πλέον το κλίμα έχει αλλάξει σημαντικά. Οι δύο παρέες θυμίζουν κατασκήνωση και τίποτα δεν τους ενοχλεί. Απολαμβάνουν την παρέα και τραγουδούν γύρω από τις φωτιές.

Ο Τσίλης σχολιάζει την φράση του Νάσου ο οποίος είπε πως χαμογελάει για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Πίστευε πως ήταν καλή παρέα και πως τον αιφνιδίασε η στάση του ψηλού ξανθού Παπασίλβερ. Πληγωμένη δηλώνει και η Δαλάκα. Όμως είχε εντοπίσει από πολύ νωρίς πως ήταν πιο κοντά στους Μαχητές και πως είχε χάσει το πάθος του στα αγωνίσματα. Το επιβεβαιώνουν και τα πλάνα των Ατζουνοπαραγωγών. Είναι πάντως απορίας άξιον γιατί όλο αυτό τον καιρό ο Νάσος δεν είπε κάτι…


Και οι Μαχητές που μετακόμισαν στην ομάδα των Διασήμων εκφράζουν την απορία τους γιατί οι συμπαίκτες τους πλέον πανηγυρίζουν έξαλλα ενώ μέχρι χθες δεν κουνιόντουσαν από τον πάγκο. Σε αυτό θα συμφωνήσουμε κι εμείς.

Ο Ηλίας δεν συμφωνεί με την άποψη ότι οι πανηγυρισμοί μπορεί να πλήξουν την φιλία που είχαν μέχρι τώρα. Εκφράζει ξάφνιασμα και απογοήτευση. Ο Χάρης το πάει ακόμη πιο πέρα και λέει πως όλο αυτό έγινε σκόπιμα. Ότι δηλαδή χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι στόχοι κάποιων άλλων. «Κάποιοι πουλάνε φιλία για να έχουνε το «λαμβάνειν»».

Η Δαλάκα δυναμιτίζει την κατάσταση και υποστηρίζει πως προτιμά να χάνει παρά να κερδίζει με σκοπιμότητα. Πάντως μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει να απολαμβάνει την χασούρα. Το αντίθετο διαπιστώνουμε μάλλον. 


Το αυτί των Μαχητών πάντως δεν ιδρώνει με όλα αυτά και απολαμβάνουν το έπαθλό τους την ίδια ώρα που δηλώνουν πως θα διεκδικήσουν με πάθος και τα υπόλοιπα έπαθλα.

Υποβόσκει μία ένταση η οποία λογικά σε κάποια στιγμή έκρηξης θα βγει και τότε θα αποκαλυφθούν και συμπεριφορές και χαρακτήρες.

Η ουσία πάντως, τηλεθεατάρες, είναι ία και καταγράφηκε από επιτυχημένο tweet «τώρα που ο Τσεπάνης ο υδραυλικός πήγε στους Διάσημους, θα το φωνάζεις να σου αλλάξει φλοτέρ στο καζανάκι και θα σου ζητάει πεντακοσάευρο». 

Η ώρα του επάθλου επικοινωνίας

Ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες και τους ρωτά για την προσαρμογή. Ολοι δηλώνουν καλύτερα με το διαζύγιο παρά με το γάμο. Κατευθείαν στην επόμενη σχέση με το κεφάλι έπεσαν. Βιργινία και Μελίνα δηλώνουν ενθουσιασμένες. Το ίδιο θα πει και ο Νάσος και η Εύη. Οσο μιλάει η Εύη τα πλάνα δείχνουν την Δαλάκα να είναι αυστηρή και σχετικά αιφνιδιασμένη. Η πρώην κολλητή της την απαρνήθηκε πριν αλέκτωρ λαλήσει…


Ο αγώνας ξεκινά και τα πρώτα ζευγάρια είναι Ηλίας και Πάνος εναντίον Μιχάλη και Χάρη. Περίεργο ή μάλλον ιδιαίτερο σήμερα το αγώνισμα καθώς είναι δεμένοι μεταξύ τους και στοχεύουν με το πόδι. Οι Διάσημοι θα προηγηθούν με 1 – 0.

Ακολουθούν Κατερίνα με Βιργινία και Εύη με Ροδάνθη. Αν και η Ροδάνθη θα κάνει πολλά λάθη, θα σκοράρει πρώτη και θα το παλέψει με όλη της τη δύναμη. Όμως η Βιργινία είναι αυτή που θα σκοράρει τελικά πιο γρήγορα τη δεύτερη βολή οπότε το σκορ θα γίνει 2 – 0 για τους Διάσημους.

Χάρης και Τσεπάνης εναντίον Πάνου και Νάσου. Θα φτάσουν μαζί στον στόχο οι δύο ομάδες. Με πολύ μικρή διαφορά οι Μαχητές θα νικήσουν και θα μειώσουν σε 2 -1. Εύη και Ντάρια με Κατερίνα και Μελίνα. Για δες, από αντίπαλοι, σύμμαχοι. Εύη και Κατερίνα θα μονομαχήσουν στον στόχο. Η Εύη θα προηγηθεί αλλά η Δαλάκα θα πάρει τη νίκη και θα κάνει το 3 -1 για τους Διάσημους.

Τσεπάνης και Μουρούτσος εναντίον Νάσου και Ηλία. Το σκορ θα γίνει 4 -1 για τους Διάσημους.  Μελίνα και Βιργινία εναντίον Ντάριας και Ροδάνθης. Οι Διάσημοι θα νικήσουν και θα κάνουν το 5 -1 αυξάνοντας την διαφορά σημαντικά. 

Τσίλης με Μουρούτσο και Ηλίας με Πάνο. Η βροχή πέφτει ασταμάτητα στην διάρκεια του αγωνίσματος με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει οι παίκτες και να τσαλαβουτούν στις λάσπες. Ο Ηλίας θα είναι πολύ εύστοχος και θα μειώσει σε 5 – 2 για τους Μαχητές. 

Εύη με Ροδάνθη και Κατερίνα με Μελίνα. Πολύ γρήγορα η Μελίνα θα πάρει την παρτίδα και θα κάνει το 6 – 2 για τους Διάσημους οι οποίοι μέχρι στιγμής είναι πολύ καλοί. Μουρούτσος και Τσεπάνης εναντίον Νάσου και Ηλία. Ο Μιχάλης κάνει το δύο στα δύο και θα πάρει τον πόντο. 7 – 2 το σκορ για την ομάδα των Διασήμων πλέον και η διαφορά αυξάνεται.

Δαλάκα με Βιργινία αντιμετωπίζουν την Ροδάνθη με την Ντάρια. Ροδάνθη και Κατερίνα σκοράρουν ταυτόχρονα την πρώτη βολή αλλά η Δαλάκα θα σκοράρει πρώτη το δεύτερο μπαλάκι και θα κάνει το 8 – 2 για τους Διάσημους.  Πάνος και Νάσος απέναντι στον Τσίλη και τον Τσεπάνη. Οι Μαχητές θα μειώσουν σε 8 – 3 το σκορ.
Ακολουθούν Ντάρια και Εύη απέναντι σε Βιργινία και Μελίνα. Άλλη μία νίκη για τους Μαχητές οι οποίοι μειώνουν σε 8 – 4. 

Μουρούτσος και Τσεπάνης εναντίον Ηλία και Πάνου. Ο Ηλίας θα πάρει τη νίκη και θα μειώσει σε 8 – 5 για τους Μαχητές οι οποίοι το παλεύουν ακόμη και δεν παραδίδουν τα όπλα.

Εύη και Ντάρια απέναντι σε Δαλάκα και Μελίνα. Το σερί των Μαχητών συνεχίζεται και πλέον η διαφορά μειώνεται σημαντικά. 8 -6 το σκορ. Ηλίας με Νάσο βρίσκονται αντιμέτωποι με Χάρη και Τσεπάνη. Οι Διάσημοι επιστρέφουν στις νίκες και κάνουν το 9 – 6. Σε απόσταση αναπνοής πλέον από το έπαθλο.


Μελίνα και Βιργινία εναντίον Ροδάνθης και Εύης. Για να δούμε αν θα είναι η τελευταία αναμέτρηση αυτή. Κι όμως η Ροδάνθη είναι αυτή που θα κρατήσει τους Μαχητές «ζωντανούς» μέσα στον αγώνα. Αυτή κι αν είναι ανατροπή. 9 – 7 το σκορ.

Χάρης και Μουρούτσος εναντίον Πάνου και Νάσου. Το παιχνίδι γίνεται πλέον ντέρμπι και το σκορ 9 – 8. Ροδάνθη και Ντάρια εναντίον Δαλάκα και Βιργινίας. Οι Διάσημοι θα πάρουν το ματς με 10 -8. Η τύχη τους γυρίζει και το έπαθλο επικοινωνίας είναι δικό τους.

Η επιστροφή στην παραλία θα προκαλέσει και πάλι συζητήσεις. Αφορμή η αντίδραση Τσεπάνη στο 4 – 1 απέναντι στον Νάσο την οποία θεώρησαν προκλητική και προσβλητική οι Μαχητές. Ο Πάνος και ο Ηλίας θα συζητήσουν και θα εκφράσουν το σοκ και την απογοήτευσή τους. Ειδικά ο Ηλίας θα τα πει χύμα και τσουβαλάτα καθώς αποκαλύπτει πως το παράπονο του Χάρη πως ποτέ οι Μαχητές δεν κάθονταν όλοι μαζί είναι υποκριτικό. Κι αυτό γιατί ο Ηλίας κατηγορήθηκε ως κλικαδόρος και κλέφτης αλλά δεν του ζήτησαν συγγνώμη όσοι τον κατηγόρησαν. 


Ο Αγόρου για τον Ηλία αν και πιο έντονος στην συμπεριφορά του είναι πιο έντιμος γιατί μίλησε ευθέως ενώ ο Χάρης και ο Τσεπάνης είχαν flat συμπεριφορά, όπως θα πει χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να μην λυθούν οι διαφορές καθαρά και ξάστερα. Η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πλέον έντονη και ολοφάνερη.
Οι Διάσημοι θα πάνε στο σημείο στο οποίο θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους φίλους τους. Τηλεοπτικά όλο αυτό έχει ελάχιστο ενδιαφέρον.

Ωρα για χαλάρωση με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για μία ακόμη φορά να μας διασκεδάσουν με τις απίστευτες περιγραφές τους. Το έπαθλο είναι τουλούμπες με ζάχαρη βουτηγμένες στη σοκολάτα. Θα τις χρειαστούμε εμείς βέβαια καθώς στην πορεία θα μάθουμε ότι η Μύκονος ανήκει στα Δωδεκάνησα, ο Αϊνστάιν ήταν μαθηματικό και ο Εβρος είναι ουσιαστικά εύρος. Οι Διάσημοι κερδίζουν κι εμείς κεραυνοβολημένοι πάμε απόψε για αγώνα ασυλίας…

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες