Γραβάτα - θηλιά στον λαιμό του Λαού: 1 στους 2 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018

Γραβάτα - θηλιά στον λαιμό του Λαού: 1 στους 2 Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας!


Την ώρα που Τσίπρας και Καμμένος έκαναν γελοίες... ρωμαϊκές φιέστες για χαχόλους με γραβάτες και δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια, έρχονται τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ να επιβεβαιώσουν την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο Ελληνικός Λαός.
Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία της υπηρεσίας για το 2017 το 46,3% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας!
Και το χειρότερο είναι αυτό που έρχεται στο μέλλον με την δήθεν επιτυχία των Τσίπρα - Καμμένου και την... έξοδο από τα Μνημόνια που είναι μια μακρά περίοδος λιτότητας και φτωχοποίησης μέχρι το 2060!
Υπενθυμίζουμε πως για το 2019 είναι προγραμματισμένες νέες μειώσεις στις συντάξεις, μείωση του αφορολόγητου από το 2020 και φυσικά υπέρογκα πλεονάσματα που θα επιτευχθούν με νέα αιματηρά μέτρα.
Η προδοτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει τα ψέμματα, ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και παραμένει η καλύτερη υπηρέτρια των διεθνών τοκογλύφων!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες