Μελέτη: Οι Βρετανοί περιμένουν έσοδα 4 δισ. ευρώ από τη νομιμοποίηση της κάνναβης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 09, 2018

Μελέτη: Οι Βρετανοί περιμένουν έσοδα 4 δισ. ευρώ από τη νομιμοποίηση της κάνναβης


Έσοδα έως 4 δισ. ευρώ το χρόνο περιμένει το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών από τη νομιμοποίηση της κάνναβης σύμφωνα με μελέτη διεθνούς οργανισμού.

Ο οργανισμός Health Poverty Action υποστηρίζει ότι ήρθε η ώρα της νομιμοποίησης της κάνναβης στη Μεγάλη Βρετανία προσθέτοντας ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κάλυψη των χρηματοδοτικών κενών που αντιμετωπίζει το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας.

«Η πρόληψη απέτυχε. Σύμφωνα με τη δική μας οπτική όλα έχουν να κάνουν με τη ρύθμιση της αγοράς προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον. Βλέπουμε, επίσης, τα πιθανά οφέλη από φορολογική σκοπιά αν υπάρξει αυτή η ρύθμιση» εξήγησε εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Υπέρ μιας τέτοιας κίνησης έχουν ταχθεί οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες και οι Πράσινοι αλλά τα δύο μεγαλύτερα κόμματα της χώρας δεν μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση το 47% των Βρετανών τάσσεται υπέρ της πώλησης κάνναβης σε καταστήματα με άδεια. Το ποσοστό μάλιστα αυξάνεται σε 52% στις ηλικίες 18-44.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες