Το αριστούργημα “Θείος Βάνια” του Άντον Τσέχωφ στο Πάρκο Δεξαμενής! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Το αριστούργημα “Θείος Βάνια” του Άντον Τσέχωφ στο Πάρκο Δεξαμενής!


H νέα θεατρική παραγωγή του Θεάτρου Σε Φόρμα, έχει ως στόχο να αναδείξει ένα από τα κλασικά αριστουργήματα της θεατρικής τέχνης, τιμώντας τη γραφή του Άντον Τσέχωφ.

Ο συνταξιούχος καθηγητής Σερεμπριακώφ και η νεαρή γυναίκα του Ελένα καταφτάνουν στο απομακρυσμένο υποστατικό τους στη ρωσική επαρχία, το οποίο συντηρούν η Σόνια – κόρη του καθηγητή από τον πρώτο του γάμο και ο θείος της, Βάνιας. Η παρουσία τους αναστατώνει τη ζωή των ανθρώπων του κτήματος, διαταράσσει τις ισορροπίες και φέρνει στην επιφάνεια χαμένα όνειρα και ανεκπλήρωτους πόθους. Η φθορά της καθημερινότητας, η πλήξη, τα λάθη, οι δικαιολογίες, ένας υποδόριος ερωτισμός και μια σχεδόν σουρεαλιστική αντιμετώπιση της πραγματικότητας χαρακτηρίζουν τη ζωή των ηρώων, που βλέπουν τον κόσμο γύρω τους να αλλάζει αναπόφευκτα.

Το κλασικό αριστούργημα του Άντον Τσέχοφ, ένα έργο βαθιά ποιητικό, τρυφερό και ανθρώπινο, όπου η ζωή σχοινοβατεί ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία.

Σκηνοθεσία: Τάκης Τσαρσιταλίδης 

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και ώρα 21.30 στο Θέατρο “Παντελής Ζερβός” (πάρκο Δεξαμενής). 

ΕΙΣΟΔΟΣ: 10 ευρώ, προπώληση 8 ευρώ.

ΔΙΑΝΟΜΗ:
Μιχαήλ Αστρώφ: Κωνσταντίνος Ρίσκας
Μαρίνα Τιμοθέγεβνα: Μαρίνα Κράλλη
Ιβάν Βοϊνίτσκι (Βάνια): Στέφανος Παΐζης
Αλέξανδρος Σερεμπριακώφ: Σωτήρης Πανταζής
Ελένα Αντρέγεβνα: Βάλια Πίσχου
Σοφία Αλεξάντροβνα (Σόνια): Βάνα Χαραμή
Ηλγιά Τελιέγκιν: Αλέξης Μπαλασινός 
Μαρία Βασίλιεβνα: Αγγελική Πατσατζή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες