Ο Τάφος της Αμφίπολης ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Ο Τάφος της Αμφίπολης ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

Ο Τάφος της Αμφίπολης ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?

ΣΗΜΑΙΝΕΙ #ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ #ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ #ΟΡΙΣΤΙΚΑ ..Κ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ…ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» #ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ Κ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ – ΤΑΦΟ.. ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΊ 100% ΕΆΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΟΣΤΆ ΑΝΉΚΟΥΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΆ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟ Η ΌΧΙ .
ΕΠΕΞΉΓΗΣΗ: ((ΑΠΟ τα οστά με την μέθοδο του Άνθρακα 14 μπορεί να διαπιστωθεί η ηλικια ενός ανθρώπου το χρονικό διάστημα που πέθανε και παράλληλα με την εξέταση του Άνθρακα μπορεί να γινει η εξέταση DNA που επισφραγίζουν την ανθρωπολογική Μελέτη.
Η διαδικασία γίνεται για την ροδιοχρονολογηση οστών που μαζί με τα ισοτοπα διαρκεί μεταξύ 2-4 μήνες..))
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΤΆ ΑΥΤΆ ΣΉΜΕΡΑ ? ΓΙΑΤΊ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΈΝΑ Μ.Μ.ΕΞΑΠΆΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΊΟΝ ΕΝΤΕΛΏΣ ΤΥΧΑΊΑ ΞΈΘΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΦΆΣΗ 14 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ?
ΜΉΠΩΣ ΚΆΠΟΙΟΣ ΦΟΒΆΤΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ Κ ΌΣΟΙ ΚΡΎΒΟΝΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΊ Η ΜΕΓΆΛΗ ΑΠΆΤΗ ΚΑΙ ΈΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ…ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΈΝΤΙΜΑ ΜΈΣΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΊΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ .. ΌΤΑΝ Η ΦΥΣΙΚΉ ΈΔΡΑ ΑΥΤΉΣ ΟΝΟΜΑΣΊΑΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΎΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΜΕ ΚΈΝΤΡΟ ΤΗΝ ΑΜΦΊΠΟΛΗ ΣΕΡΡΏΝ ?
ΥΓ: ΘΕΡΜΉ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΣΤΕΊΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΑΝΤΟΎ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΊ Η ΑΛΉΘΕΙΑ.
ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΜΑΣ ΌΠΛΟ .. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ Η ΕΠΑΊΣΧΥΝΤΗ -ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ – ΑΥΤΉ ΣΥΜΦΩΝΊΑ… ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΌΠΙΑ.
Η ΑΜΦΙΠΟΛΙΣ + Ο ΛΟΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑ = Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ = 3181
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
πηγή μέσω katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες