Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συγχαίρει τον Αντώνη Μέρλο !! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συγχαίρει τον Αντώνη Μέρλο !!


Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (L.T.O.) συγχαίρει τον αθλητή μας Αντώνη Μέρλο για την μεγάλη του επιτυχία στο Τάμπερε της Φιλανδίας.

Ο νεαρός συμπολίτης μας, προερχόμενος από τα σπλάχνα του Α.Ο.Ποσειδών Λουτρακίου, κατάφερε με μεθοδευμένη και συστηματική προπόνηση να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της παγκόσμιας κατάταξης και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Ο Αντώνης Μέρλος συμβάλλει στην προβολή του τόπου μας ως αθλοτουριστικού προορισμού διεθνώς και τον ευχαριστούμε !

Ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος

Σπύρος Καραβούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες