Παγώνουν οι στρατιωτικές επαφές Ελλάδας και Τουρκίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 13, 2018

Παγώνουν οι στρατιωτικές επαφές Ελλάδας και Τουρκίας


Η απόφαση που πήρε η ελληνική πλευρά και η εντολή στα Γενικά Επιτελεία


Οδηγία για αναστολή μέχρι νεωτέρας των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία, έλαβαν τα Γενικά Επιτελεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας από το ΓΕΕΘΑ.

Τα μέτρα δεν αφορούν τον προγραμματισμό των εθνικών ασκήσεων, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή που μίλησε στο news.gr, η οποία συμπλήρωσε ότι «πρόκειται για άλλης υφής μέτρα».

Με την κίνηση αυτή επί της ουσίας παύουν οι επαφές σε στρατιωτικό επίπεδο.
Σύμφωνα με ανώτατη στρατιωτική πηγή η εξέλιξη αυτή έρχεται στο πλαίσιο των κινήσεων της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας τους τελευταίους μήνες.

Κινήσεις που έδειξαν πως από πλευράς Άγκυρας ο όποιος διάλογος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και «κενός» σύμφωνα με τον ανώτατο αξιωματικό.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες