Στην Λίμνη Βουλιαγμένης το 2ο Energy Swim Heraion Lake - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 15, 2018

Στην Λίμνη Βουλιαγμένης το 2ο Energy Swim Heraion Lake


Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων συνδιοργανώνουν την αθλητική εκδήλωση “Multisport Festival Loutraki” το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Λίμνης Ηραίου (Βουλιαγμένη) Λουτρακίου.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και το Energy Swim Heraion Lake το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι. Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 13:00, ενώ η εκκίνηση όλων των αποστάσεων θα δοθεί στις 15:00. Οι απονομές θα γίνουν στις 17:00, με φόντο την πανέμορφη Λίμνη Ηραίου.


Αποτέλεσμα εικόνας για Energy Swim Heraion Lake

Το event θα περιλαμβάνει δύο αποστάσεις: κολυμβητική διαδρομή 1χλμ και κολυμβητική διαδρομή 3χλμ. Και οι 2 αποστάσεις είναι ανοιχτές προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Γι’ αυτό μην χάνεις την ευκαιρία να κολυμπήσεις στα καταγάλανα νερά της Λίμνης Ηραίου.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο παρακάτω link:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες