Στον Συνοικισμό 30 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του ΠΑΣ Κόρινθος στην Γ΄Εθνική - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2018

Στον Συνοικισμό 30 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του ΠΑΣ Κόρινθος στην Γ΄Εθνική


Με την οριστικοποίηση των λεπτομερειών διεξαγωγής των αγώνων και την επίσημη ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος από την Διεύθυνση Αγωνιστικού, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19.

H κλήρωση διενεργήθηκε από τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. κ.κ. Παναγιώτη Δημητρίου και Παναγιώτη Διακοφώτη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων
κ.κ. Μάνος Γαβριηλίδη και Βασίλης Σιδέρη.

Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την 30η Σεπτεμβρίου 2018.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής
ανακοινώνεται σε πλήρη ανάπτυξη (ημερομηνίες αγωνιστικών, ώρες ενάρξεως αγώνων και έδρες αγώνων) για το σύνολο της αγωνιστικής περιόδου, προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος.

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η διαδικασία έκδοσης άδειας διεξαγωγής των αγώνων από τις οικείες Περιφέρειες για το σύνολο των συμμετεχόντων σωματείων.

Δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19, πατήστε στο link που ακολουθεί: 

korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες