Πάτρα: Σάλος από το θεϊκό "τσουτσουνοπαίκτη" του Πελετίδη εναντίον πασόκου συμβούλου, που είναι στην παράταξη της ΝΔ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018

Πάτρα: Σάλος από το θεϊκό "τσουτσουνοπαίκτη" του Πελετίδη εναντίον πασόκου συμβούλου, που είναι στην παράταξη της ΝΔ


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας Εκνευρισμένος από την άδικη επίθεση της αντιπολίτευσης για το σπίτι που διατηρεί στην περιοχή των Αραχωβιτίκων και το οποίο είναι ένα εξ αυτών που εμποδίζει την πρόσβαση στη θάλασσα, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, αποκάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Μπακαλάρο "τσουτσουνοπαίκτη", αφήνοντας άναυδο το σώμα. 

"Τι λες ρε τσουτσουνοπαίκτη;" ρώτησε ο Πελετίδης προκαλώντας σοκ στο σώμα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έχανε τον έλεγχο, καθώς ήταν και η πρώτη φορά που η αντιπολίτευση τον στρίμωξε ζητώντας απαντήσεις από τον ίδιο και όχι από τον Χρήστο Κορδά που κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του "αντ΄αυτού" 

Ο Πελετίδης γενικά δεν χάνει την ψυχραιμία του, αλλά και εκνευρισμένο τον γουστάρουμε!

Άλλωστε ο κάθε Πατρινός έχει χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη λέξη πολλάκις, άρα οι σεμνοτυφίες εδώ δεν χωράνε!

anemosantistasis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες