«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» Ζητά την απρόσκοπτη συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς, στις εκλογές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 25, 2018

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» Ζητά την απρόσκοπτη συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς, στις εκλογές


Την απρόσκοπτη, χωρίς αποκλεισμούς, συμμετοχή όλων των πυροσβεστών στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης αιρετών μελών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων του Σώματος, ζητά με επιστολή της προς τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής, η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών».
Σε αυτή, τονίζει πως με διάφορες αποφάσεις του Αρχηγείου, που ορίζουν την οργάνωση, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Μεταθέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, «αρκετοί συνάδελφοι αποκλείονται από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και δεν μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα». Ειδικότερα, επισημαίνει πως με βάση τις συγκεκριμένες διατάξεις που προβάλει το Αρχηγείο, «μεγάλος αριθμός συναδέλφων που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής και εναλλάσσονται στις βάρδιες ανά 24ωρο, την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους σε αυτή, γιατί θα εργάζονται».
Η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» αναφέρει πως «αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων στο Πυροσβεστικό Σώμα. Είναι υποχρέωση της υπηρεσίας να βρεθεί άμεσα λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα, γιατί με δική της ευθύνη στερεί το δικαίωμα στην ψηφοφορία συναδέλφων, τη στιγμή μάλιστα που είναι και υποχρεωτική» και ζητά την παρέμβαση του Αρχηγού, «ώστε να έχουν το δικαίωμα στην ψηφοφορία με αλληλογραφία και οι υπηρεσίες της Αττικής εκτός του 1ου ΠΣ του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος».
Τέλος, τονίζει «την υποχρέωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, των Πανελλήνιων Ενώσεων, καθώς και όλων των συνδυασμών των ψηφοδελτίων που θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές, να παρέμβουν και να πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να ασκήσουν απρόσκοπτα και χωρίς αποκλεισμούς το εκλογικό τους δικαίωμα όλοι οι συνάδελφοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες