Αίτημα στο Δήμο και στο Λιμενικό Ταμείο κατέθεσε ο Νίκος Λόης για λήψη μέτρων στη Παραλία Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2018

Αίτημα στο Δήμο και στο Λιμενικό Ταμείο κατέθεσε ο Νίκος Λόης για λήψη μέτρων στη Παραλία Λουτρακίου


Αίτημα προς στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων, και στο  Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου κατέθεσε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και γνωστός δικηγόρος της Κορίνθου Νίκος Λόης,  για την λήψη μέτρων στη παραλία Λουτρακίου έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, προς αποφυγήν ατυχημάτων.


ΠΡΟΣ

1. Τον Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, νομίμως εκπροσωπουμένου, με έδρα το Λουτράκι...

2. Το ΝΠΔΔ Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου, νομίμως εκπρωσοπουμένου, με έδρα το Λουτράκι


Θέμα: Ενέργειες μπαζώματος της ακτής, έμπροσθεν του ξενοδοχείου ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, με χαλίκια προς αποφυγήν ατυχημάτων.

Είναι γνωστό σε εσάς ότι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και υγείας των λουομένων στο Λουτράκι - και όχι μόνον – αποτελεί πρώτιστη υποχρέωσή σας και πρέπει να λαμβάνεται τα στοιχειώδη μέτρα προς την κατεύθυνση αυτή.


Όπως σας είναι γνωστό είχα επισημάνει την αναγκαιότητα να μπαζωθεί με χαλίκια η παραλία έμπροσθεν στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ και κάτω από την ιαματική κρήνη, διότι τα κύματα έχουν αναγκάσει σε υποχώρησει των χαλικιών της ακτής , με αποτέλεσμα να μην μπορούν εύκολα μα κατέβουν οι λουόμενοι τα σκαλιά που οδηγούν στην παραλία και στην θάλασσα και οι ντουζιέρες έχουν υπερυψωθεί και είναι πολύ δύσκολο πλέον να ανέβεις στο επίπεδο που έχει κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτόν , δηλαδή για να τοποθετηθούν οι ντουζιέρες.




Εκτός του ότι είναι επικίνδυνο το επίπεδο που χρησιμοποιούν οι λουόμενοι  τις ντουζιέρες, το μεγάλο πρόβλημα είναι να κατέβουν και να ανέβουν τα σκαλιά που οδηγούν από και προς την παραλία και κυρίως να 
ανεβοκατεβαίνουν στο υψηλό - σε σχέση με τα χαλίκια – επίπεδο που έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιούνται οι ντουζιέρες  από τους χρήστες.



Σας εφιστώ λοιπόν την προσοχή, ώστε:

1. Να λάβετε τα αναγκαία μέτρα και να μπαζώσετε με χαλίκια την παραλία στα ανωτέρω σημεία και όπου χρειάζεται μπάζωμα με χαλίκια και
2. Να ερευνήσετε τεχνικά που οφείλεται το εν λόγω φαινόμενο και να ενεργήσετε σχετικά , ώστε να μην υπάρχει οιοσδήποτε κίνδυνος για τους λουόμενους.



 ΛΟΥΤΡΑΚΙ  25-8-2018                                                      Ο ΑΙΤΩΝ

                                                                                      ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες