ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με … νέο λουκ για την άνοδο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με … νέο λουκ για την άνοδο


Έπειτα από 4 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στη Γ’ Εθνική, ο ΑΟ Λουτράκι θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, έχοντας φυσικά σα στόχο, την άμεση επιστροφή του.
Οι «οράνιε» θα παραταχθούν στα γήπεδα της Κορινθίας αρκετά αλλαγμένοι, με αρκετούς νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες από την ακαδημία τους, στη σύνθεσή τους, οι οποίοι απέκτησαν σημαντικές εμπειρίες την περασμένη σεζόν.
Άλλωστε να αγωνίζεσαι κόντρα σε αντιπάλους όπως ο Εθνικός, η Προοδευτική, ο Ιωνικός, ο Διαγόρας κλπ., μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει μελλοντικά.
Το τεχνικό δίδυμο των Νούλα – Πέτρου συνεχίζει, καθώς κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία τους και το έργο τους.
Οι αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων παικτών ήταν αρκετές και σημαντικές είναι η αλήθεια, αλλά έγιναν και μεταγραφές που σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά το σύλλογο.
Η παραμονή του αρχηγού Ηλία Σιώκου, ήταν σαφώς επιτυχία, ώστε ο έμπειρος μέσος (που δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε και ως κεντρικό αμυντικό), να βοηθήσει στη μετάβαση σε μια νέα εποχή και φυσικά να βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.
Η απόκτηση του Αργύρη Αράπογλου ήταν βέβαια μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού για την κατηγορία, κάτι που δείχνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας, έχουν σα στόχο, οι «οράνιε» να πρωταγωνιστήσουν.
Στα θετικά φυσικά η επιστροφή του Μίμη Χρυσαφίδη, η απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν ιδιαίτερα την περασμένη σεζόν, του Γιώργου Ποτήρη και του Γιώργου Παππά από τον Παννεμεατικό, αλλά και αυτή του Αλέξανδρου Μπουλούμπαση, γνώριμο στο κορινθιακό κοινό, μιας και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Κόρινθο 2006.
Ο ΑΟΛ έχει την τύχη να έχει ένα ρόστερ αρκετά μεγάλο σε αριθμό, κάτι που βοηθά το προπονητικό δίδυμο, να δουλέψει όπως επιθυμεί.
Όπως είναι λογικό, η ομάδα του Λουτρακίου είναι μέσα σε αυτές που αναμένεται να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την εμπειρία από τη θητεία στη Γ’ Εθνική, να παίζει σημαντικό ρόλο.
ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Αράπογλου Αργύρης
Από τα «μπαμ» του καλοκαιριού είναι η μεταγραφή του Αργύρη Αράπογλου, ο οποίος άφησε την Κόρινθο 2006, για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τον ΑΟΛ.
Έμπειρος παίκτης, άριστος γνώστης της κατηγορίας, με μεγάλο προσόν του, την ταχύτητά του, τα δυνατά του σουτ, ενώ γνωστές είναι και οι … μπούκες του και από τις δύο πλευρές, δημιουργώντας «ρήγματα» στις αντίπαλες άμυνες.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:
Πετρίδης Δημήτρης
Ο νεαρός αμυντικός μέσος, που την περασμένη περίοδο στη Γ’ Εθνική, πήρε ματς, αναμένεται να είναι τη φετινή σεζόν, από τους παίκτες που θα στηρίξει πολλά στο παιχνίδι του ο ΑΟΛ.
Με παρουσία και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, είναι σίγουρα μια χρονιά που και ο ίδιος δείχνει πιο έτοιμος, να «κουβαλήσει» το παιχνίδι της ομάδας του.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Νούλας Γιάννης – Πέτρου Σωκράτης
Πέρσι θεωρήθηκε ρίσκο η τοποθέτησή τους στη θέση του προπονητή, καθώς και οι δύο δεν είχαν και τη μεγάλη εμπειρία από τέτοιες κατηγορίες.
Παρόλα αυτά το πείραμα φαίνεται ότι πέτυχε (άσχετα με τον υποβιβασμό της ομάδας) και οι δύο είναι πανέτοιμοι για μια ακόμα χρονιά, ίσως πιο δύσκολη μιας και ο ΑΟΛ φέτος είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κιούλος Πάνος
Παναγιωτόπουλος Χάρης
Παπαφίλης Νικόλαος
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Βακάλογλου Αναστάσιος
Γέρου Απόστολος
Θώδης Στέφανος
Κυρέζης Γιάννης
Κοκιούσης Βασίλης
Μπάρμπας Αναστάσης
Μπεγκάι Μουσταφά
Μποντούρι Νίκος
Παππάς Γιώργος
Παππάς Μάριος
Ποτήρης Γιώργος
Στριμενόπουλος Κων/νος
Φιλιάνδρας Γιώργος
ΜΕΣΟΙ
Αράπογλου Αργύρης
Βοϊδήλας Γιώργος
Γεωργούλιας Φίλιππος
Γκιζαριώτης Δημήτρης
Καλλάς Θανάσης
Μπουλούμπασης Αλέξης
Ντιούφ
Πετρίδης Δημήτρης
Σιώκος Ηλίας
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Διπλός Νίκος
Χουσελάς Νίκος
Χρυσαφίδης Μίμης
Ήρθαν: Μπουλούμπασης, Ντιούφ, Ποτήρης, Παππάς Γ., Χουσελάς Ν., Στριμενόπουλος, Μπάρμπας, Μουσταφά, Διπλός
Έφυγαν: Διάσσινος, Τσορμπατζίδης, Ντερτιλής, Στασινόπουλος Δ., Τσώκος, Τσάκα, Ζερβός, Στασινόπουλος Λ., Σαλοδημήτρης, Γούλας, Γωνιάδης, Γεωργίου, Μπράχο, Πέριτς

apopsi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες