O Ίκαρος του Λουτρακίου (εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018

O Ίκαρος του Λουτρακίου (εικόνες)


Της Μίνας Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Κολλιάκος γεννήθηκε στο Λουτράκι. Είναι ένας πολυπράγμων νέος. Δάσκαλος χορού, διατηρεί επιχείρηση Buggy safari,εκπαιδευτής παραμοτέρ και πιλότος εναέριων ακροβατικών.

Υπερκινητικός, με αυτοπεποίθηση, αγάπη στον αθλητισμό, ανήσυχος που επιζητά καινούργια κίνητρα και συγκινήσεις.

Σε μικρή ηλικία μυήθηκε στον κόσμο του παραμοτέρ από τον πατέρα του Άρη Κολλιάκο. Κατασκευαστή παραμοτέρ, αναγνωρισμένο στο εξωτερικό, ανάμεσα στους τέσσερις καλύτερους, ο οποίος το έκανε γνωστό στην Ελλάδα, ενώ έχει κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης,463χιλ. με 9,5 ώρες πτήση.

Όπως αναφέρει ο Δημήτρης επέλεξε το παραμοτέρ ή αλλιώς μηχανοκίνητο αιωρόπτερο, ένα άθλημα, λέει, που σε κάνει να νιώθεις ζωντανός . Πέρα από το χόμπι υπάρχουν και αθλητικές διοργανώσεις, επίσημες στο εξωτερικό σε ημιεπίσημη μορφή στη χώρα μας.

Πηγαίνει σε πολλές χώρες, κάνοντας επιδείξεις-αγώνες- εκθέσεις. Βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα καλύτερους αθλητές στην παγκόσμια κατάταξη.

Τον Ιούλιο επέστρεψε από την Κίνα με χρυσό μετάλλιο στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με κινητήρα που κατασκεύασε ο πατέρας του, ειδικά για εκείνον !

Mε το χρυσό στην Κίνα

Συνεχίζει με αγώνες σε Γαλλία και Αίγυπτο, όπου και θα κριθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Ευχόμαστε να είναι ο Δημήτρης και να ακουστεί ακόμη μια φορά ο Εθνικός μας Ύμνος και το Λουτράκι.









enloutrakio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες