Κατολίσθηση βράχου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου - Τρεις τραυματίες - Έρευνες για αγνοούμενους - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2018

Κατολίσθηση βράχου στο Ναυάγιο της Ζακύνθου - Τρεις τραυματίες - Έρευνες για αγνοούμενους - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης στην παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου καθώς κατέρρευσε ένας βράχος με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να προκληθεί έντονο κύμα. Το αποτέλεσμα ήταν τρία βαρκάκια να αναποδογυρίσουν και να προκληθεί ο τραυματισμός τριών τουριστών. Η ιστοσελίδα imerazante.gr σημειώνει ότι υπάρχουν αναφορές για τρεις αγνοούμενους, εκτός από την τουρίστρια που τραυματίστηκε. Παράλληλα, ψύχραιμοι ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε σκάφη που μεταφέρουν τουρίστες κατάφεραν να σώσουν αρκετούς λουόμενους και κυρίως Ασιάτες που δεν ήξεραν κολύμπι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες. «Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ


Ομάδες της ΕΜΑΚ και σούπερ πούμα μεταβαίνουν στο "Ναυάγιο" της Ζακύνθου

Ομάδα από την 1η ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής στην Ελευσίνα αναχωρεί με σούπερ πούμα για τη Ζάκυνθο. Άλλα δέκα άτομα από την ΕΜΑΚ Πάτρας με εκπαιδευμένο σκύλο μεταβαίνουν με οχήματα στην Κυλλήνη και από εκεί στο νησί προκειμένου να συμμετάσχουν μαζί με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και το λιμενικό στις έρευνες για τυχόν αγνοούμενους από την κατολίσθηση.

Πηγή: imerazante.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες