Λουτράκι: Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2018

Λουτράκι: Συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 11η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:30 για την συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση επί της τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων – εξόδων του δημοτικού προϋπολογισμού έτους 2018 (Β΄ τρίμηνο).

2.Έγκριση της υπ΄αρίθ. 43845/03-09-2018 Απόφασης Δημάρχου περί διορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου.

3.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με την σύνταξη ή μη συμπληρωματικής της υπ΄αρίθ. 4/2001 πράξης αναλογισμού αποζημιώσεως ρυμοτομουμένων – προσκυρουμένων ιδιοκτησιών στο Λουτράκι, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

4.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης αναφορικά με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ Δήμου και τρίτων.

5.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί προσφυγής της ΄΄Κ/Ξ ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟ Α.Τ.Ε.ΞΕ.Β.Ε. – Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Τ.Ε. – ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Δ.Ε.΄΄ κατά Δήμου.

6.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ΄αρίθ. 670/2018 απόφασης Ειρηνοδικείου Κορίνθου.

7.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για ανάληψη ενεργειών, κατόπιν αιτήματος αναφορικά με ανάκληση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας .

8.Έγκριση ή μη του 4ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της υπηρεσίας αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας .


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων &

Τοπικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος

Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος

Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες