Οι χειρονομίες και ύβρεις του Πασχαλάκη στους οπαδούς του ΟΦΗ για τις οποίες ζήτησε συγγνώμη! (vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 16, 2018

Οι χειρονομίες και ύβρεις του Πασχαλάκη στους οπαδούς του ΟΦΗ για τις οποίες ζήτησε συγγνώμη! (vid)


Δεν είχαν περάσει παρά μερικές στιγμές αφότου ο Μάτος έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά, γυρίζοντας το σκορ, και ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Αλέξανδρος Πασχαλάκης γύρισε προς την κερκίδα του ΟΦΗ και προκάλεσε αναταραχή σε όλο το γήπεδο.

Ο υψηλόσωμος πορτιέρο αφού έκανε χειρονομίες απηύθυνε και υβριστικά σχόλια προς τον κόσμο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα, με τον Πασχαλάκη να συνοδεύεται στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.



Ο διαιτητής του αγώνα δεν είδε κάτι, αλλά ενημερώθηκε από τον 4ο χωρίς όμως να δείξει κάποια κάρτα, ενώ στο τέλος του αγώνα ο ποδοσφαιριστής αφού αρχικά πήγε προς την κερκίδα των Κρητικών ζητώντας συγνώμη, στη συνέχεια το έκανε και δημόσια με τις δηλώσεις του στη NOVA.

«Η ένταση ήταν μεγάλη. Είχαμε πετύχει το δεύτερο γκολ, κάναμε την ανατροπή σε ένα κομβικό σημείο. Ήταν η αποφόρτιση, ήταν το ξέσπασμα της στιγμής. Το ποδόσφαιρο μας ενώνει. Ό, τι και να γίνεται στο τέλος δίνουμε τα χέρια. Οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικοί και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσει την καμπάνα.

Σημειώνεται, πως ο Πασχαλάκης κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής (μίνιμουμ) για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές, εφόσον υπάρχει παρέμβαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ή εφόσον προκύψει καταγγελία από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες