Καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis - Οι έξι πολιτικοί για τους οποίους έρχονται διώξεις (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis - Οι έξι πολιτικοί για τους οποίους έρχονται διώξεις (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας για το σκάνδαλο Novartis είπε πως μόνο 3 ή 4 δεν έχουν ακόμα «δεθεί», ενώ αποκάλυψε πως οι διώξεις έρχονται ως το τέλος του χρόνου.

Πρόσθεσε ότι οι Εισαγγελείς είναι πολύ προσεκτικές στη δουλειά τους γιατί κοιτούν εκατοντάδες λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, και των συζύγων και των παιδιών τους, και των συγγενών εξ αίματος γενικά, προσπαθώντας να εξακριβώσουν αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος χρήματος, και επεσήμανε οτι δεν είναι εύκολα τα πράγματα αφού εκτός από τη γνωστή 10άδα των πολιτικών που το όνομά τους περιλαμβάνεται στη δικογραφία υπάρχουν και 4.200 ονόματα γιατρών, σύμφωνα με τους καταλόγους που έχουν πάρει οι αρχές από τη Novartis, μετά τις εφόδους.

Όπως είπε “γίνεται δουλειά καθημερινά” για την υπόθεση “αλλά εμείς δεν την μαθαίνουμε και σωστά“, ενώ επιβεβαίωσε ότι έχουν έρθει νέα στοιχεία από τις ΗΠΑ και εμφανίστηκε σίγουρη ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν ασκηθεί οι πρώτες διώξεις.

Υπάρχουν, όπως είπε, 3-4 που δεν έχουν βρεθεί στοιχεία και οι υποθέσεις τους θα μπουν στο αρχείο, αναφερόμενη στην 10άδα, “για τους άλλους όμως θα προχωρήσει”, ενώ για τους γιατρούς είπε ότι δύσκολα θα υπάρξουν αμφιβολίες αφού “οι άνθρωποι έδιναν το ΑΦΜ τους για να μη γίνει κανένα λάθος και δεν τα πάρουν”!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


periodista.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες