Συνάντηση της Ομοσπονδίας Οικιστών και Ερυθρού Σταυρού Αγ. Θεοδώρων για φλέγοντα ζητήματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 04, 2018

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Οικιστών και Ερυθρού Σταυρού Αγ. Θεοδώρων για φλέγοντα ζητήματα


Συνάντηση του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών συλλόγων Οικιστών Αγίων Θεοδώρων με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγ. Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου. 

Ο πρόεδρος του Ε.Ε.Σ κύριος Σταύρος Καβαλάρης τους υποδέχτηκε στα γραφεία του Ε.Ε.Σ. Στην συνάντηση τέθηκαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της πόλης. Να σημειώσουμε πως το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα απο το Ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες