Συνέντευξη του Νίκου Λόη με τον Γιάννη Καραπανάγο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Περαία-Χώρα RADIO NEWS (Ηχητικό) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 25, 2018

Συνέντευξη του Νίκου Λόη με τον Γιάννη Καραπανάγο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Περαία-Χώρα RADIO NEWS (Ηχητικό)


Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών κ. Νίκος Λόης στον Γιάννη Καραπανάγο στο διαδικτυακό ραδιόφωνο RADIO NEWS και στην εκπομπή ''Παρέα με τον PERAIA HORA στα Μονοπάτια Ενημέρωσης'' την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018..

Συγκεκριμένα ο κύριος Λόης μιλά εφ όλης της ύλης για το χθές το σήμερα και το αύριο του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, για την μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε εκείνη την κρίσιμη περίοδο του 2006 κατά του Τούρκου Πιλότου Χάλι- Ιμπραχίμ- Οζντεμίρ, για την σημερινή δημοτική αρχή Γκιώνη, το Καζίνο την Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ τους εργαζόμενους, και για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με την κατασκευάστρια εταιρεία του Υδροθεραπευτηρίου Αλέξανδρος Τεχνική ΑΕ του κ. Βλάχου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες