Συνέδριο σε Λουτράκι και Τρίπολη για τον τουρισμό ΑμεΑ και τον ιατρικό τουρισμό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2018

Συνέδριο σε Λουτράκι και Τρίπολη για τον τουρισμό ΑμεΑ και τον ιατρικό τουρισμό


Την επίσημη έναρξη των εργασιών του τριήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου "Καθιστώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου ιδανικό προορισμό για τουρισμό ΑΜΕΑ και Ιατρικό Τουρισμό" θα κηρύξουν ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Club Hotel Loutraki, στις 6 το απόγευμα. 


Το Συνέδριο θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα συνεχιστεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΣΑμεΑ και την ΠΟΑμεΑ Πελοποννήσου.

Παράλληλα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα λάβει χώρα και η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΕΣΑμεΑ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα υπάρξει ενημέρωση από τον διοικητή του ΟΠΕΚΑ κ. Πλιάκη και από τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΠΥ κ. Γεωργακόπουλο για θέματα που αφορούν στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και στις οικογένειές τους.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρόεδρος της ΠΟΑμεΑ Πελοποννήσου Νίκος Καραλής θα πραγματοποιήσουν ομιλίες την Κυριακή στις 11 το πρωί.

Δείτε το πρόγραμμα του τριημέρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες