TAXYTATA... Εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα τυφέκια οι μονάδες στον Έβρο! Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται σε όλα τα μέτωπα! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2018

TAXYTATA... Εφοδιάζονται με αναβαθμισμένα τυφέκια οι μονάδες στον Έβρο! Οι Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζονται σε όλα τα μέτωπα!


Εκσυγχρονίζονται ταχέως οι μονάδες του ελληνικού στρατού στον Έβρο, με νέο αναβαθμισμένο τυφέκιο G3A3 (όπως βλέπουμε σε πρόσφατη φωτογραφία της επίσκεψης του ΥΦΑΜ στον Έβρο) ενόψει ειδικά των συνεχόμενων και προκλητικών δηλώσεων και κινήσεων της Τουρκίας.

Τα τυφέκια αυτά διαθέτουν, νέο πτυσσόμενο κοντάκι, ράγα τύπου Picatinny, λαβή στην θέση του χειροφυλακτήρα ώστε να εξασφαλίζεται καλύτερο κράτημα του όπλου και κατ’ επέκταση καλύτερη ακρίβεια πυρών και τέλος ειδική θέση για σκοπευτικα τύπου red dot την ημέρα και προαιρετικά θερμικό σκοπευτικό τη νύχτα, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του defencereview.gr.

Στόχος του προγράμματος του Γενικού επιτελείου είναι ο εξοπλισμός όλων των Ταγμάτων Προκαλύψεως και στην συνέχεια των Μηχανοκίνητων Ταγμάτων.

Επίσης έχουμε εφοδιασμό όλων των παραμεθόριων μονάδων μας πεζικού και ειδικών δυνάμεων με τις πλέον σύγχρονες εξαρτήσεις, γιλέκα μάχης αλλά και νέα ατομικά υλικά.

Οι Τουρκικές μονάδες από την απέναντι πλευρά όμως εφοδιάζονται και αυτές το τελευταίο διάστημα με ότι πιο σύγχρονο βγάζουν τα εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και σε συνδυασμό με τις ασκήσεις προσομοίωσης διάβασης του Έβρου κά είναι πλέον ορατό το σχέδιο προετοιμασίας των Τούρκων για μελλοντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες